Sunday, March 28, 2010

Monday, March 22, 2010

BIO-ASLI LAGI

Salam. Selepas join Bio-Asli, saya terus buat promote produk pada kawan-kawan tempat kerja saya. Lebih kurang 10 orang kawan saya telah buat order dan ada juga yang daftar untuk menjadi ahli Bio-Asli. Adalah sedikit rezeki saya sebagai sumber pendapatan sampingan.

Jadi kepada anda semua, kalau hari-hari dok asyik melekat depan PC tu dan duduk diam tanpa sebarang usaha seperti nak promote produk Bio-Asli kepada kawan ofis, sahabat handai dan saudara mara. Payah dan tak jalan cara macam tu, betuk tak cakap saya. Ikut peribahasa kita, "Ringan Tulang Beratlah beg duit !" Kalau anda berminat nak join Bio-Asli macam saya, anda boleh mendaftar percuma dan sila klik di sini www.bio-asli.com

Monday, March 8, 2010

BIO-ASLI

Saya baru join program Bio-Asli. Pendaftarannya adalah percuma. Jika anda berminat nak join atas tajaan saya sila klik di sini www.bio-asli.com Buat sementara waktu ini saya ahli baru yang masih mentah, kurang pengetahuan dan pengalaman. Jika anda ingin tahu lebih lanjut dari ahli Bio-Asli yang berpengalaman bolehlah layari akukhairul.blogsome.com Sekian, bertemu lagi.

Wednesday, March 3, 2010

WISHING YOU GOOD LUCK

Myspace Group Layouts

Saya ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih dan selamat berjaya kepada saudara dan saudari yang telah mendaftar program berikut www.rm20segera.com dan www.kuasarm.com guna link saya.

Tuesday, March 2, 2010

HIDUP KENA CERIA SELALU

Hidup kita kena ceria selaluuu...Memang kerja makan gaji ni adakala penat sikit. Lepas tu saya buat kerja sambil-sambilan iaitu promosi iklan sikit-sikit di internet pulak. Adakalanya tak dapat seorang pun mendaftar guna link saya, tension jugak. Alahai, perkara ni bukanlah menjadi hal besar sangat nak tension..tension..kan. Yang penting sekali ialah hidup kena ceria dan enjoy selalu ! Rakan-rakan baru Facebook saya yang buat marketing affiliate..kenalah santai sikit. Rakan baru yang ini ajak saya masuk program dia dan rakan yang lain lak pelawa masuk program yang itu. Saya pula ajak mereka join program saya. At last saya ketawa sendiri kerana asyik-asyik cerita pasal program affiliate masing-masing. Buat-buatlah tukar topik, tajuk dan kebenda lain yang lebih santai ke, happy ke, joke ke ??? Minta tolonglah banyak-banyak yer pada rakan-rakan baru saya semuanya...kalau tak saya akan cabut lariiii ler. Saya gurau je !

Tuesday, February 16, 2010

JUTAAN TERIMA KASIH DARI SAYA

Sekalung bunga saya hulurkan sebagai tanda penghargaan saya dan ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas sambutan dan sokongan dari anda semua ke atas blog saya simanis21 yang ala kadar ini. Insyaallah, jika ada lagi program baru yang bermodalkan RM20 yang memberi peluang pendapatan mudah, senang, pantas dan selamat kepada kita semua ! Saya pasti memberitahu anda semua melalui promosi iklan saya yang akan datang.

Kalau ada rezeki, memang berbaloi tetapi kalau tiada rezeki pun masih tetap berbaloi juga kerana saya mempunyai ramai kawan baik seperti anda semua kannn... Jumpa lagi.