Sunday, March 28, 2010

Monday, March 22, 2010

BIO-ASLI LAGI

Salam. Selepas join Bio-Asli, saya terus buat promote produk pada kawan-kawan tempat kerja saya. Lebih kurang 10 orang kawan saya telah buat order dan ada juga yang daftar untuk menjadi ahli Bio-Asli. Adalah sedikit rezeki saya sebagai sumber pendapatan sampingan.

Jadi kepada anda semua, kalau hari-hari dok asyik melekat depan PC tu dan duduk diam tanpa sebarang usaha seperti nak promote produk Bio-Asli kepada kawan ofis, sahabat handai dan saudara mara. Payah dan tak jalan cara macam tu, betuk tak cakap saya. Ikut peribahasa kita, "Ringan Tulang Beratlah beg duit !" Kalau anda berminat nak join Bio-Asli macam saya, anda boleh mendaftar percuma dan sila klik di sini www.bio-asli.com

Monday, March 8, 2010

BIO-ASLI

Saya baru join program Bio-Asli. Pendaftarannya adalah percuma. Jika anda berminat nak join atas tajaan saya sila klik di sini www.bio-asli.com Buat sementara waktu ini saya ahli baru yang masih mentah, kurang pengetahuan dan pengalaman. Jika anda ingin tahu lebih lanjut dari ahli Bio-Asli yang berpengalaman bolehlah layari akukhairul.blogsome.com Sekian, bertemu lagi.

Wednesday, March 3, 2010

WISHING YOU GOOD LUCK

Myspace Group Layouts

Saya ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih dan selamat berjaya kepada saudara dan saudari yang telah mendaftar program berikut www.rm20segera.com dan www.kuasarm.com guna link saya.

Tuesday, March 2, 2010

HIDUP KENA CERIA SELALU

Hidup kita kena ceria selaluuu...Memang kerja makan gaji ni adakala penat sikit. Lepas tu saya buat kerja sambil-sambilan iaitu promosi iklan sikit-sikit di internet pulak. Adakalanya tak dapat seorang pun mendaftar guna link saya, tension jugak. Alahai, perkara ni bukanlah menjadi hal besar sangat nak tension..tension..kan. Yang penting sekali ialah hidup kena ceria dan enjoy selalu ! Rakan-rakan baru Facebook saya yang buat marketing affiliate..kenalah santai sikit. Rakan baru yang ini ajak saya masuk program dia dan rakan yang lain lak pelawa masuk program yang itu. Saya pula ajak mereka join program saya. At last saya ketawa sendiri kerana asyik-asyik cerita pasal program affiliate masing-masing. Buat-buatlah tukar topik, tajuk dan kebenda lain yang lebih santai ke, happy ke, joke ke ??? Minta tolonglah banyak-banyak yer pada rakan-rakan baru saya semuanya...kalau tak saya akan cabut lariiii ler. Saya gurau je !

Tuesday, February 16, 2010

JUTAAN TERIMA KASIH DARI SAYA

Sekalung bunga saya hulurkan sebagai tanda penghargaan saya dan ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas sambutan dan sokongan dari anda semua ke atas blog saya simanis21 yang ala kadar ini. Insyaallah, jika ada lagi program baru yang bermodalkan RM20 yang memberi peluang pendapatan mudah, senang, pantas dan selamat kepada kita semua ! Saya pasti memberitahu anda semua melalui promosi iklan saya yang akan datang.

Kalau ada rezeki, memang berbaloi tetapi kalau tiada rezeki pun masih tetap berbaloi juga kerana saya mempunyai ramai kawan baik seperti anda semua kannn... Jumpa lagi.

Sunday, December 27, 2009

SALAM PERKENALAN

Salam perkenalan dari saya Salmah Binti Rahman dan berasal dari Melaka. Gambar di atas tu ialah simanis21 untuk tujuan promosi iklan saya aje.

Saya buat bisnes internet ni pun mencari pendapatan sampingan, ikut kawan-kawan saya kat tempat kerja. Di mana program yang saya pilih ini senang dan simple jer tak perlu dan tak payah nak pening-pening kepala mencari downline berlevel-level nie. Daftar, promosi link dan ahli baru terus bayar ke akaun anda dan boleh juga buat topup prepaid hanpon saya..hihihi..

Buat masa ini jika ada waktu kelapangan saya aktif dengan 2 program iaitu www.kuasarm.com dan www.rm20segera.com Modal pun serendah Rm20 je menjadi ahli seumur hidup dan boleh download bermacam-macam ebook percuma pasal bisnes internet yang tak terbaca dan kurang faham oleh saya. Ini bukan progarm keluar modal RM50 atau RM100 ataupun 1 klik 10 sen atau 1 klik 50 sen ke.. Jika ada seorang daftar guna link anda terus terima bayaran dalam akaun anda berjumlah RM20 !

KUASARM DI INTERNET SEKARANG !!!
SISTEM KUASARM ADALAH MUDAH DAN SENANG
MODAL YANG RENDAH RM20 JER
100% KEUNTUNGAN MILIK ANDA
TIADA BANK IN KEPADA ADMIN
TIADA CAS PENGELUARAN
KONSEP PROMOSI LINK ANDA
AHLI BARU BAYAR TERUS KE BANK ANDA
APA TUNGGU LAGI DAFTAR SEKARANG
"SIAPA YANG RAJIN DIA AKAN BERJAYA"

BAYAR SEKALI TAPI TIAP2 BULAN SAYA TERIMA BAYARAN ! SISTEM SEMUDAH ABC

a) Daftar
b) Buat bayaran RM20 kepada penaja anda
c) Promosi link anda
d) Terima bayaran dari ahli baru

2. WWW.20SEGERA.COM

Program perniagaan online 100% komisyen yang direka khas bagi yang ingin menambah pendapatan sampingan. Terbuka kepada pelajar IPT, siswazah, menganggur, suri rumah, kakitangan kerajaan dan swasta. Syarat utama sekurang-kurang anda mempunyai akaun bank. Maka anda LAYAK !

CIRI-CIRI HEBAT RM20SEGERA.COM

a) Modal rendah Rm20
b) 100% komisyen anda
c) Web promosi percuma
d) Tanpa melalui akaun bank admin
e) Komisyen terus ke akaun bank anda
f) Terima SMS duit dah masuk ke akaun

Jika nak tau kenalah mencuba dulu..Betul tak adek, kakak dan abang ! Jika anda tanya saya, boleh caye ke ? Kalau tak boleh caye buat apa le saya nak susah payah promosi iklan program tersebut dan blog ini. Tujuan utama saya ialah nak menolong dan bagitau adek-adek, kakak-kakak dan abang-abang marilah kita merebut peluang mencari pendapatan sampingan. Itu pun kalaulah berminat ?

Kalau anda tak tau nak promosi iklan link anda. Jangan susah hati, jangan dok diam dan jangan membazir masa anda. Kasi tau saya dan dengan segera saya email senarai iklan-iklan percuma kepada anda. Selepas itu anda boleh buat tindakan segera dan tunggulah hasilnya. Insyaallah, kalau anda rajin berusaha, anda akan berjaya !

3. PROGRAM PTC

Ini ada program Pay To Click iklan-iklan beroperasi di luarnegara. Daftar adalah percuma aje. Tetapi terlebih dulu anda kena buka akaun percuma gak kat www.paypal.com dan www.alertpay.com Ada 3,4 dan 5 iklan untuk di klik setiap hari. 1 klik ada yang bayar 0.01 atau 0.02 sen USD. Anda boleh mencuba jika berminat. Senarai program PTC ada di sidebar blog saya ini. Jika dibuat sikit demi sikit boleh juga dibuat pendapatan sampingan dan kerjanya pun mudah. Anda boleh tanya mentor anda, macamana duit dari paypal nak tranfer ke bank malaysia. Program yang saya join ini pun di introduce oleh kawan saya dan dia kata program ini bukan scam dan boleh dipercayai ! Apa salah kite try dulu..pasal free, tak payah keluar modal pun ! SELAMAT MENCUBA DAN BERJAYA